Opnamestudio in Limburg

AANBOD

Verhuur PA

Grindstone heeft nu ook een volledige PA ter beschikking die je kan inhuren voor je optreden van je band, festival, bedrijfsfeest en nog zo veel meer.
We werken met A merken. Voor speakers werken we met Kling & Freitag. We hebben de Spectra 212, Gravis15, Nomos-XLS subs en Passio speakers. Versterkers zijn LAB Gruppen PLM 12K44 en Powersoft.
Voor mengtafels werken we met Soundcraft. Zo hebben we de VI1, SI Expression 1 en 3 met de ministagebox 32ch en 16ch inputs.
Micro's hebben we ook voldoende dat is vaak een combinatie van de Micro's in de studio en de set die ik speciaal voor PA heb. En dit van alle gekende merken; Shure, AKG, Sennheiser, DPA, ...


LIVE MIXING

Voor live techniek kun je bij Grindstone Recordings steeds terecht. Na jarenlange samenwerking met flashlight/APR, SolidRent, S2-rent, … hebben we voor heel wat bekende namen live gemixt: nl. Benny Neyman, Ozon Mama, Raffaele, The Boozers, The Fools …
Festivals: Donna Tour, Dour, Rimpelrock, Pukkemarock, Rock Glabik
TV : studioTVL, Aan tafel, TVL Sportcafé, Rimpelrock, Zomertoer TVL.

Huidige projecten die we mixen: Choking (bluegrass), 4-Quarts
(Coverband), Jeugdkerk (in Schouwburg Genk).

Project pasen : het paasverhaal in zandtekeningen op hedendaagse pop en rock muziek. Met live-band onder leiding van C.Gebruers en tekeningen van de hand van Immanuel Boie.LIVE RECORDINGS

Heb je een groot of een klein optreden? Je kan bij ons ook steeds terecht voor een live recording. Het word dan opgenomen met Pro-Tools HD3 set.

Voor wie is dat nu interessant?
Koren en/of een klassieke bezetting die graag een live registratie willen hebben.Aangezien het vaak niet versterkt wordt, zetten we de nodige micro's voor de opname.
Rock bands die ook graag een live registratie willen hebben. Aangezien vaak al alles wordt versterkt, kunnen we de directe outs van de mengtafel gebruiken en zo ieder instument op aparte HD tracks opnemen. Maar we kunnen ook het volledige met een apparte tafel opnemen moest het echt nodig zijn.

Achteraf word alles afgemixt in de studio, waar we dan ook de nodige compressors en effecten kunnen inschakelen. Aangezien we niet altijd veel materiaal nodig hebben is het ook betaalbaar. Maar voor een offerte geef je best door wat je wil en wat er reeds aanwezig is.


SPECIALE AANBIEDING

Wil je op een deftige manier een promotie cd opnemen dan hebben we volgende formule voor je. Je krijgt twee dagen opnames (2 x 8u) en een weekje later nog eens 4 uur voor het af te mixen en de master te maken. Op deze manier is het mogelijk om 2 à 3 nummers op te nemen. Dit hangt natuurlijk van veel dingen af.

Jullie moeten er in de eerste plaats voor zorgen dat je de muziek goed kent en het aantal nummers hangt ook zeer fel af van het soort muziek dat je speelt en het aantal muzikanten.

Waarom niet gelijk de afmixing? Je krijgt na je twee dagen opnames een ruwe mix die je dan thuis goed kan beluisteren. Als je onmiddellijk je eindmix na de opname doet dan loop je het gevaar dat je de slechte dingen niet meer hoort omdat je al twee dagen er mee bezig bent. Door een weekje te wachten en goed naar de ruwe mix te luisteren weet je meestal al hoe je de eindmix wil hebben.


KOSTPRIJS: €490 (ex. BTW)